Telefoon

020 - 6015388

Poedercoaten

"Vrijwel elk metalen, aluminium of rvs onderdeel kunnen wij professioneel voor u poedercoaten".

Sinds 1998 zijn wij gespecialiseerd in poedercoating. Vrijwel elk metalen, aluminium of rvs onderdeel kunnen wij professioneel voor u poedercoaten. Duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd.

Maar het is ook nog eens beter voor het milieu omdat er geen oplosmiddelen worden gebruikt. Daarom is poedercoaten de oppervlakte techniek voor de toekomst.

U heeft keuze uit alle RAL kleuren, hamerslag en metallic.

Velgen van brommers, scooters en motors dienen aangeleverd te worden zonder lagers. De verhitting van 180 graden doet het vet in de lagers geen goed. Velgen van auto banden kunnen wij voor u demonteren, balanceren en weer monteren.

Elektrostatische poedercoating,
hoe werkt dat?

Het gereinigde onderdeel word statisch geladen (fysieke aantrekkingskracht) door middel van zwakstroom. Dan word de poeder (… beschoten met ionen) gelijkmatig aangebracht door een spuitpistool. De fijne nevel zorgt ervoor dat geen één stukje word overgeslagen voor het beste en mooiste resultaat. Alles wat teveel is valt ervan af, geen druipers meer. Dan word het metalen, aluminium of rvs object verwarmd tot 180 graden en de poeder smelt in een uniforme film. Vervolgens word het object langzaam gekoeld tot een het harde lucht afsluitende coating vormt.

Duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd. Maar het is ook nog eens beter voor het milieu omdat er geen oplosmiddelen worden gebruikt. Daarom is poedercoaten de oppervlakte techniek voor de toekomst.